EEN GEWELDIGE AVOND in HEILOO in het Trefpunt!!

Wij hadden Lydia en Carolien (Blom & Ca) uitgenodigd om bij Ba Tsafon Heiloo de avond te verzorgen met leuke muziek en zang. Het Trefpunt had voor ons het lokaal al in de stemming gebracht door de kleine tafeltjes leuk en smaakvol aan te kleden. Daardoor ontstond er meteen een feestelijk gevoel. Na het aansteken van de kaarsjes, sprak Loes Citroen de Ma’oz Tsoer en zongen wij mee. Het was een geweldig moment, toen alle kaarsjes op de tafeltjes brandden.

Daarna verzorgde één van ons nog een mooi passend Chanoekaverhaal en kon de muziek beginnen! De stemming kwam er goed in, en velen zongen mee. In de pauze trakteerde “Tsafon Heiloo” iedereen van heerlijke gember- ananas- en rumbollen. Dat liet een ieder zich goed smaken.  Hierna weer muziek;  iedereen genoot en de avond was tot het einde gezellig, dankzij Lydia & Carolien en helaas kwam het eind in zicht, zo kwam uiteindelijk na veel zang en muziek het einde!

Dank jullie wel Lydia en Carolien

Reina Oudgenoeg

Ba Tsafon Heiloo

Ik heb genoten van jullie optreden bij de opening van de tentoonstelling op Slot Zeist.
Bij binnenkomst hoorde ik jullie muziek al van verre galmen door het slot, iedereen kwam meteen in een vrolijke stemming.

Ook jullie spel tussen de sprekers door was een goed idee van de organisatie, lekker dat we even mee konden doen.

Ik onthou jullie naam!

Heleen de Ruijter

bezoekster van de opening van de expositie

Hierbij onze hartelijke dank voor uw bijzonder plezierige optreden op onze landelijke conventie: SIMPLY FUN, georganiseerd door Red Hat Society chapter Red Bells Zuid-Kennemerland.
Mede dank zij uw bijdrage was het voor allen een onvergetelijke feestdag. Wij zijn na afloop overstelpt met positieve reacties uit het hele land.
Chapeau!

Ella Mandaat

Queen van de Red Bells Zuid-Kennemerland

Blom & Ca hebben tijdens mijn boekpresentatie voor ruim honderd mensen prachtige muziek verzorgd. Enerzijds ingetogen tijdens het formele deel en helemaal aangepast aan de sfeer van de presentatie. Anderzijds vrolijk, meeslepend en gezellig tijdens het informele gedeelte. Met recht een veelzijdig duo dat zorgt voor een muzikale sfeer aangepast op jouw wensen.
Ik zou ze bij iedereen willen aanbevelen, niet alleen omdat ze muzikaal talentvol goed zijn en de sfeer prima aanvoelen, maar ook omdat ze anders zijn dan reguliere muziek tijdens feesten of partijen. Meer dan de moeite waard!

Therese Evers

auteur van 'De som der delen'

Onze studiedag werd opgevrolijkt door het duo Blom & Ca, die muziek uit Oost-Europa speelden, passend bij ons onderwerp van die dag. Heerlijke muziek, met veel schwung gebracht door twee vrolijke meiden.

Margreet Verboog

Beroepsvereniging NT2

Wij vonden dat Blom & Ca hebben gezorgd voor een aangename muzikale omlijsting van onze receptie. De muziek was vrolijk, goed gekozen en sfeerverhogend met een passende geluidssterkte. We zullen jullie aanbevelen.

Herensociëteit ‘De Verdraagzaamheid’

Zaltbommel

Duo Blom & Ca heeft bij de viering van Chanoeka een optreden voor Misjpoge aan de Zaan verzorgd. Alle bezoekers van onze Chanoeka-bijeenkomst waren erg enthousiast over de joodse muziek die het duo speelde, en zongen en dansten spontaan met veel liedjes mee. Zeker een aanbeveling waard voor andere Joodse bijeenkomsten.

Erna Houtkooper-Barend

vrijwilligster JMW

Bij mijn 50e verjaardagsfeest wilde ik graag tussendoor wat live muziek. Ik heb het duo Blom & Ca ingeschakeld en samen hebben we gebrainstormd over wat het leukst zou zijn. En wat waren ze goed! Het was een mooie zomerse dag en mijn gasten werden ontvangen met hun vrolijke muziek. Tussendoor hebben ze ook nog gespeeld en het was in 1 woord geweldig. Vooral ook door de diversiteit van de muziekkeuze. Mocht ik weer een feestje geven…. zijn zij er sowieso weer bij!!!

Annemarie

Maarssen

Bij de presentatie van het nieuwe nummer van ons tijdschrift traden onlangs ook Blom & Ca op.
Sodeju! Blammmm! & dan ook nog eens Coooo!
Als íets voor herhaling vatbaar is, dan wel een optreden van die twee razend muzikale meiden!

Bob Polak, Redacteur De God van Nederland

(tijdschrift vernoemd naar het verhaal van Nescio)

Tijdens de eerste grote bijeenkomst van ons ZZP-platform zorgden Blom & Ca voor een sfeerverhogend entree van onze gasten. Daarna introduceerden zij elke spreker met een kort intro. Het duo gaf zo een creatieve invulling aan een anders statische avond. We hebben hier veel positieve reacties op ontvangen.

Peter van Dam

ZZP-platform Stichtse Vecht

Wij stellen het zeer op prijs als jij ook een reactie wilt schrijven? Vul onderstaand formulier in en wij zorgen dat jouw tekst binnenkort op deze pagina te lezen is.

Voeg een reactie toe

7 + 11 =